2018-03-02 09:51Bloggpost

10 nya kollegor varje vecka

null

10 nya kollegor varje vecka

Redan innan årsskiftet klev anställd nr 100 in på det nordiska fullfilmentcentret i Brunna där Ingram Micro sköter all logistik för Zalando, Europas ledande modeplattform på nätet. En temporär lösning, skapad på kort tid, gjorde det möjligt att komma i gång med verksamheten redan under slutet av 2017.

”När jag kom in i mitten av oktober blev det tydligt att det gjorts ett mycket bra uppstartsarbete och på bara två månader hade vi en helt fungerande verksamhet som rullade väldigt stabilt. Anledningarna att det gått så bra är många men för att nämna de övergripande så är det Ingram Micros erfarenhet från tidigare 3PL-projekt och Zalandos styrka i ett lättillgängligt affärssystem som är väldigt enkelt och snabbt att komma igång att arbeta i”, säger Felix Engfeldt, som är Site Manager på lagret i Brunna.

Under hösten anställdes ca 10 nya personer varje vecka och rekryteringstakten har under början av året fortsatt i samma takt. När fullfillmentcentret har nått full kapacitet kommer mer än 500 arbetstillfällen ha skapats.

”Lernia gör ett väldigt fint arbete tillsammans med vår egen HR-avdelning. Den största utmaningen framöver är nu att växa med personalen och att bibehålla en bra kultur och en värdegrund att stå på”, säger Felix.

I en kort film som Lernia tagit fram berättar några av de kollegor som under hösten tagit plats på Ingram Micros lager om glädjen att arbeta där.

https://www.youtube.com/watch?v=r7NIGYY8XDw


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson