2019-10-18 07:48Bloggpost

Ingram Micro går in som Founder i satsningen IT-Hållbarhet

null

För Ingram Micro är hållbarhet och miljö en lika självklar som viktig fråga och det fanns inte mycket tvekan i valet att gå in som Founder när IT-Kanalen annonserade sin nya satsning IT-Hållbarhet.

"IT-Hållbarhet är mycket glada över att ha med Ingram Micro som Founder. Det ger oss möjligheten att lyfta de viktiga framtidsfrågorna om miljö och hållbarhet." // Annika Guldroth

https://it-hallbarhet.se/vi-tar-det-ett-steg-till/


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson