2019-04-08 09:00NYHETER

Årets distributör på DELL Technologies Partner Awards

null

I torsdags tilldelades Ingram Micro Sverige priset "Årets Distributör 2018" på DELL Technologies Partner!

"Vår vinnare har visat ett stort engagemang och driv mot SMB-marknaden där våra viktiga Authorized och Non-Registered partners verkar. Man har visat att - många bäckar små - blir en enorm helhet. Med en tillväxt på nära 300 % på helåret och en stadigt växande omsättning kvartal efter kvartal imponerar ni stort!" 

Stort tack till DELL EMC för utmärkelsen och de fina orden och stort grattis till vårt team med Magnus Thor, Erik Lundgren, Tony Kalomirakis och Simon Danielsson i spetsen som var på plats och tog emot priset.


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson