2019-05-15 10:44NYHETER

Åter nominerade till Årets Arbetsgivare i Samhalls utmärkelse Visa Vägen

null

"På Ingram Micro gör man inte skillnad på personer utan man fokuserar på förmågor och kompetenser. Så länge man gör sitt jobb så spelar det ingen roll vem man är och vad man har för bakgrund Det görs inte heller någon skillnad på den egna personalen eller Samhalls medarbetare. Tvärtom så tar Ingram Micro ett stort ansvar när det gäller att involvera och inkludera alla medarbetare i såväl arbetsprocesser som företagsfester."

Så lyder en del av nomineringen för Ingram Micro som Årets Arbetsgivare i utmärkelsen Visa Vägen. Ingram Micro har nu flera år på raken blivit nominerade till detta pris och i år är inget undantag. 

Ingram Micro har ett starkt samarbete med Samhall som startade år 2012. Ganska tidigt upptäcktes möjligheten att flytta in en del av Samhalls verksamhet i Ingram Micros lokaler. Det innebär att man väldigt smidigt får tillgång till en pool av personal att hyra in från och har gjort att man under åren haft ett kontinuerligt ökande av antal anställda från Samhall som jobbar åt Ingram Micro.

Ingram Micros kunder ställer höga krav på kvalitet och utveckling vilket därmed även ställer höga krav på Samhall och dess personal. En person som tas in på en uppgift kan flyttas till en annan där man ser att kompetensen tas tillvara på bättre. Många av de anställda på Samhall tycker vanligtvis att förändringar är jobbigt men får här uppleva att det leder till något positivt.

Nominering Visa Vägen 2019

Artikel: Det är lika för alla på Ingram Micro

Artikel: Så skapas tillhörighet på Ingram Micro


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson