2020-07-07 11:34NYHETER

Ett Ingram Micro under samma tak

null

Den 27 juni blev Ingram Micro Mobility AB en del av Ingram Micro AB. Ett bolag, ett affärssystem, en webbshop - ett gemensamt Ingram Micro. Detta ger våra kunder en distributör för hela deras behov av produkter och tjänster inom IT och Mobilitet samlat i en leverans.

"Genom flytten av vårt mobiltylager förra sommaren tog vi första steget mot en komplett leverans av IT- och mobilprodukter och när vi nu även gått över till ett affärssystem har vi förutsättningarna för att göra verklighet av det hela vägen”, säger Christer Eklund, VD Ingram Micro i Sverige.

Ingram Micro Online – allt på ett ställe
Genom sammanslagningen får kunder till Ingram Micro nu tillgång till en webbshop där de på samma ställe kan beställa mobiltelefoner, IT-produkter och alla tänkbara tillbehör inom de båda kategorierna. Där ingår också Cloud Marketplace, en unik handelsplattform där de kan komma igång med försäljning av molntjänster på bara några minuter.

”Med över 20 år på den svenska marknaden kan Ingram Micro telekom och IT som få andra. Kärnan i vårt erbjudande bygger på att leverera hårdvara och tjänst via en effektiv logistik, stöttat av en djup och bred marknadskunskap. Det är otroligt glädjande att vi nu i ett och samma flöde kan leverera hela kundens behov,” avslutar Christer.


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson