2018-06-12 08:58NYHETER

Ingram Micro utsågs till Årets distributör hos Aruba

null

Den 4-7 juni höll HPE Aruba sin årliga konferens Atmosphere på Amadria Park nära Šibenik i Kroatien. Under konferensen belönades Ingram Micro med utmärkelsen ”2018 EMEA Distributor of the Year”.

"Detta var en lagprestation. Varje land och alla inblandade i Aruba-affären har lagt mycket energi, tid och personligt engagemang för att vinna detta pris. HPE Aruba är ett av våra fokusområden och ingår i allas vår säljportfölj som en utmärkt möjlighet att växa HPE-verksamheten i alla länder”, säger Goran Hauser, Ingram Micros EMEA Business Development Manager för HPE Aruba.

Denna prestation är också ett resultat av gott samarbete mellan Ingram Micro och HPE Aruba för att uppnå våra gemensamma mål, att öka och utveckla Aruba-affären. Vi tackar HPE Aruba för deras stora stöd och ser fram emot ytterligare ett framgångsrikt år för Aruba på Ingram Micro.


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson