2020-09-14 10:20Pressmeddelande

COMET-vinnaren ContractZen - första finska bolaget på Ingram Micro Cloud Marketplace

null

ContractZen är en ny molnlösning som gör att organisationer oavsett storlek, enkelt och säkert kan hantera möten, avtal och andra affärskritiska dokument och nå dem inom några sekunder genom från vilken enhet som helst, var som helst i världen.

”Vi är väldigt nöjda med att ha ContractZen på vår marknadsplats. Speciellt när det gäller digital styrning då behovet av verktyg inom det området är stort. I dagens snabba och utmanande affärsmiljö är det viktigt att erbjuda och distribuera nya affärslösningar snabbt och med minimala risker. Det är precis vad ContractZen gör genom ett paket som innehåller dokumenthantering, mötesmanagering och virtuella datarum som levereras på ett tryggt och säkert sätt. Det var en av anledningarna till att ContractZen stod som segrare i vår tävling COMET 2019. Vi är bara i början av vårt samarbete och ser fram emot att expandera in i nya områden, som kommer att ge många återförsäljare möjligheten att erbjuda en bättre kundupplevelse för ledningsgrupper, styrelser, samt bolag såsom exempelvis juristbyråer och investmentbolag.”, säger Lotta Widorson Lassfolk, Nordic Cloud Director på Ingram Micro.

ContractZens moderna molntjänst samlar flera lösningar inom Digital Governance som tidigare har varit separata. Denna populära, integrerade lösning används redan nu i över 30 länder av kunder som Total, JCDecaux, Volocopter och Normet. Tjänsten ContractZen utgör ett digitalt nav för företagsstyrning där man kan påskynda processer, minska risker och maximera värde. Kunden kan komma igång snabbt och enkelt med någon av de grundläggande ContractZen-funktionerna och sedan utöka användningen efter eget behov.

”Vi är stolta över denna möjlighet att finnas på Ingram Micro Clouds Marketplace som det första finska bolaget någonsin. På detta sätt kan miljontals företag världen över köpa ContractZen från sin återförsäljare ”, säger Markus Mikola, Founder & CEO på ContractZen.

Den operativa miljön för företag runt om i världen har förändrats kraftigt. Hård global konkurrens, snabba affärer, digitalisering och växande reglering sätter enormt tryck på organisatorisk styrning. ContractZen förbättrar hanteringen av viktiga dokument, ger flexibilitet och rörlighet med alla styrverktyg och dokument på ett ställe, minimerade avtalsrisker och säkerställd efterlevnad. Även vid arbete hemifrån.

”ContractZen är en Digital Governance-lösning i molnet som är färdig för användning direkt. Vårt uppdrag är att bygga en tekniskt avancerad mjukvarulösning för företag som hjälper organisationer i alla storlekar att hantera sina kontrakt, möten och GRC (Governance, Risk & Compliance) -dokument enklare än någonsin tidigare och bli mer smidiga, mer pålitliga och mer värdefulla”, avslutar Markus Mikola.

Genom engagemang och partnerskap vann ContractZen COMET 2019, världens största tävling för B2B-startups organiserad av Ingram Micro Cloud. På så sätt fick de åtkomst till snabb integrering i CloudBlue och därigenom driva kommersiell framgång på de europeiska marknaderna.


Om ContractZen

ContractZen är ett Finskt cloud teknologiskt företag som grundades 2014. Allt i ett SaaS lösningen de erbjuder, innehåller metadriven kontrakts managering, hel-digital mötes managering, virituella data rum(VDR) säkra e-signaturer och mer. ContractZen har kunder i över 30 länder och har kontor i Helsingfors, Finland och Palo Alto, USA

För mer information: https://www.contractzen.com/

Om Ingram Micro Cloud

Ingram Micro Cloud ä ren global division av Ingram Micro och har över 1500 dedikerade cloud specialister globalt. Bland dessa hittar du över 400 säljare och över 700 cloud konsulter. Som en framstående cloud service leverantör så ser Ingram Micro inte bara cloud som en teknologi, utan som en plattform från att bygga en digital transformation. Ingram Micro Cloud’s plattform och tjänster erbjuder en del av världens mest innovativa och framgångsrika leverantörer.

För mer information: www.ingrammicrocloud.se


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson