2020-04-06 15:29Pressmeddelande

Nu kan Ingram Micro erbjuda automatiserad molnmigrering från RiverMeadow

null

RiverMeadow Software Inc. är en ledande leverantör av programvara och tjänster för automatiserad molnmigrering som nu finns på världens största Marketplace hos Ingram Micro Cloud.

Med RiverMeadow kan kunder migrera fysiska, virtuella samt molnbaserade servrar till valfria molntjänster, publika som privata. Produkten har unika funktioner som innebär att man bl a kan uppgradera operativsystem, Iaas till PaaS samt VDi helt automatiskt. Med RiverMeadow hanteras hela processen: ”Utvärdering/bedömning” – ”Rådgivning kring arkitektur” – ”Uppgradering & Migrering” och ”Utvärdering efter migrering”, allt till en fast kostnad!

Jim Carlsson på RiverMeadow Nordic säger;

”Jag är stolt över att vara en del av Ingram Micro Cloud’s ekosystem och övertygad om att Ingram Micro Cloud kommer att vara en bra partner, den fokuserade satsningen inom molntjänster är perfekt för vår molnmigrationsplattform. Vi är glada över de nya möjligheter som redan visat sig och ser fram emot att hjälpa Ingram Micro och deras kunder.”

Ingram Micro Cloud är en global division av Ingram Micro och sysselsätter mer än 1 500 dedikerade molnspecialister över hela världen. Bland dessa finns drygt 400 säljare samt över 700 Cloudkonsulter. Som premium-molntjänstleverantör ser Ingram Micro Cloud inte bara molnet som en teknik, utan som en grundläggande plattform som kan underbygga den digitala omvandlingen. Ingram Micro Clouds innovativa plattform och tjänster erbjuder några av världens mest banbrytande och framgångsrika leverantörer.

Tony Ärlestål på Ingram Micro Cloud kommenterar samarbetet så här;

”Ingram Micro Cloud har blivit världsledande inom offentliga molninfrastrukturlösningar och molnbaserade applikationstjänster. Vi hjälper inte bara företag att migrera till molnet, vi hjälper även våra partners och deras kunder att bygga framgång genom hela migrerings processen. RiverMeadows molnmigrationsplattform och migrationstjänster är en viktig del som hjälper oss att uppfylla detta.

Att kunna ta itu med problem tidigt i processen innebär att utmaningar snabbt kan identifieras och lösas med förtroende innan migrationen genomförs. Som AWS Premier Consulting Partner och Microsoft Gold Cloud Partner är det viktigt att vi kan säkerställa smidiga och framgångsrika molnmigreringar vid första försöket för våra kunder. ”

Läs mer om Ingram Micro Cloud här eller klicka här för att komma direkt Marketplace.


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson