2020-07-14 10:56Pressmeddelande

Vinnare av priset Microsoft Partner of the Year Award

null

Igår tillkännagavs att Ingram Micro Cloud vunnit "The Indirect Provider 2020 Microsoft Partner of the Year Award". Bland ett globalt fält av de bästa Microsoft-partners fick Ingram Micro priset för att ha visat prov på stor innovation och implementering av kundlösningar baserade på Microsoft-teknik.

"Vi är otroligt stolta över detta erkännande från Microsoft. Det ger oss självförtroende och en ännu större drivkraft. Vi håller just nu på att stärka upp teamet i Norden ytterligare för att fortsatt vara den absolut bästa distributören för Microsoft och övriga partners och tillsammans med dem få fler nöjda kunder", säger Lotta Widorson Lassfolk som sedan maj är ny Cloud Director för Norden.

"Microsoft Partner of the Year Award" delas ut till partners som utvecklat och implementerat exceptionella Microsoft-baserade lösningar under det gångna året.

Läs mer här:

https://news.microsoft.com/2020/07/13/microsoft-announces-2020-partner-of-the-year-awards-winners-and-finalists/

https://www.ingrammicrocloud.com/press-releases/ingram-micro-cloud-wins-indirect-provider-2020-microsoft-partner-award/

https://www.ingrammicro.se/med-fokus-pa-den-digitala-resan-lotta-ar-var-nya-ledare-for-cloud/


Om Ingram Micro AB

Med global infrastruktur och fokus inom moln, logistik, mobilitet och tekniska lösningar ser Ingram Micro till att våra partners får rätt verktyg och support för att driva affärer mer framgångsrikt. Oavsett vilken marknad de verkar på eller var i världen företaget är verksamt. Ingram Micro grundades 1979 och har i 40 år varit en erkänd marknadsledare som levererat lösningar i världsklass till kunder runt om i världen. Vår framgång bygger på innovation och en ständig strävan efter att ge bättre avkastning och tillväxt för våra kunder. Idag finns det inget annat företag i världen som levererar ett lika brett och djupt spektrum av teknik- och logistiktjänster. Ingram Micro Sverige Ingram Micro i Sverige är en ledande distributör inom IT och Telekom. Vi representerar koncernens samtliga affärsområden; Core Solutions, Cloud & Value, Mobility och Commerce & Lifecycle Solutions. Och erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik. Våra försäljningskontor hittar ni i Stockholm och Göteborg. Logistikverksamheter bedriver vi i Stockholm och Borås.

KONTAKTPERSONER

Lisa Valinder Olsson
Communication and Sustainability Manager, Ingram Micro AB
Lisa Valinder Olsson